dissabte, 13 d’octubre del 2018

Suwon, la gran muralla coreana

La ciutat de Suwon, encara que tinga la seu de la poderosa companyia Samsung, una fortalesa declarada patrimoni de la humanitat i siga la llar de més d'un milió d'habitants està totalment eclipsada per la populosa Seül que es troba a tan sols 30 km.


A finals del segle XVIII, el rei Jeongjo manà construir una fortalesa per a honrar i albergar les despulles mortals del seu pare, el príncep Sado que havia sigut executat pel seu propi pero després de desobeir les seues ordres que l'obligaven a suïcidar-se. Per això hui en dia Suwon és coneguda pels coreans com la ciutat de la pietat filial.



La fortalesa de Hwaseong està declarada patrimoni de la humanitat i és el recinte emmurallat més llarg de Corea amb més de cinc quilòmetres. I està obert a l'exterior per quatre portes de nom molt estrany però que traduït del coreà al nostre idioma acabarien nomenant els quatre punts cardinals.


Una de les activitats més recomanables per a gaudir de Hwaseong és recórrer els cinc quilòmetres de muralla pel camí de ronda i gaudir de les vistes de la ciutat de Suwon, o també practicar el tradicional tir en arc coreà.


Durant el passeig descobrirem un singular edifici de 10 plantes construït en rajoles grises que destaca sobre l'Skyline de la ciutat. Encara que no ho parega és la primera església, cal recordar que aquest país budista té una població de cristians de més del 10%.


I al centre de la ciutat podem gaudir del palau Hwanseong Haenggung, residència reial on encara es fa canvi de guàrdia i representacions bèl·liques.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada