divendres, 30 d’agost del 2019

Marsascala, un encantador poble de pescadors maltés

Malta és un estat insular de la Unió Europea que va pertànyer a l'Imperi Britànic des de l'any 1800 fins al 1964 i encara que el maltés siga la llengua materna dels seus habitants, tots saben parlar anglés. Així que Malta a banda de ser un lloc de turisme de sol i platja ho és també cultural per la seua rica història i monuments i per descomptat de lloc d'aprenentatge de l'anglés.


Hui visitarem un bonic poble de pescadors, reconvertit en lloc turístic no massa massificat on gaudirem d'una agradable jornada al costat del mar. Per a arribar caldrà agafar un dels típics autobusos maltesos que comuniquen cada racó de l'illa de Malta amb la seua capital, La Valetta.


I el primer que farem només baixar del bus serà recórrer els carrers que transcorren paral·lels a la línea de costa marcada per una espectacular badia, plagada de barques amarrades.




En aquest passeig ens podem parar i visitar l'església parroquial de Marsascala que està dedicada a Santa Anna i encara que aquesta construcció de pedra no té més de setanta anys és un lloc bonic per la seua ubicació quasi al mig de la badia. I just a la vora hi ha encara un xicotet fort construït en l'any 1715.


El monument més important de la ciutat és la torre de Sant Tomàs que va ser aixecada per ordre del gran maestre per a protegir a la población d'atacs de pirates en el segle XVII.


I per a acabar la visita a Marsascala res millor que gaudir de la platja de Sant Tomàs, ubicada en la badia del mateix nom, una de les no massa nombroses platges de sorra que es poden trobar a l'illa, així que no esperes esccampar la tovallola en  un lloc massa ample.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada