divendres, 8 de gener del 2016

La Torre N de Seül, el sostre de la capital de Corea

Anem a començar el 2016 molt alts i poder gaudir de les millors vistes de les ciutats. L'entrada de hui ens portarà a la capital de Corea del Sud, Seül, una metròpoli de quasi deu mil·lions d'habitants amb moltes coses que oferir als visitants. Però hui pujarem al seu cim per a poder observar-la millor, sobretot per la nit quan les ombres de la nit converteixen els edificis i els cotxes en un espectacle de llums.
Al centre de la ciutat es troba una muntanyeta coneguda com a Muntanya Namsan de 243 metres que afortunadament encara no ha estat urbanitzada, sols al seu cim es va construir la Torre Namsan en l'any 1969. Des de llavors és com un far que dóna llum a la nit de Seül que depenent de la concentració de micropartícules en l'aire pot ser blanca o blava.


Per a accedir a ella el millor és agafar el metro fins a la parada de Myeong-dong i després pujar-se'n al telefèric Namsan Orni que durant el seu camí als peus de la torre ja va oferint un avanç del que es podrà veure quan s'estiga dalt.


Unes quantes escales ens portaran fins als peus de la torre que medeix 236 metres, encara que no siga la construcció més alta de la ciutat junt als 243 metres de la muntanya si és el seu sostre. Un pabelló que imita la tradicional arquitectura coreana contrasta amb la modernitat i avantguarda de la pròpia torre.

I ja dins s'agafa un ascensor que ens pujarà a l'observatori on gaudirem d'una panoràmica nocturna que mai s'oblida.






Dins la torre hui més d'un restaurant,botigues i un museu conegut amb el nom de Teddy Bear que explica la història coreana a través d'ossos de peluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada