divendres, 4 d’agost del 2017

Haeundae, la platja més famosa de Corea.

Ens desplacem a l'extrem orient per banyar-nos en aigües del mar del Japó a la famosa platja de Haeundae, situada al nord de la ciutat de Busan, la segona ciutat de Corea del Sud i el seu port més important.



Haeundae, a pesar de mesurar quilòmetre i mig de llarg, és una de les més populars platges del país, visitada cada any per un milió de turistes i coneguda per donar nom a una popular pel·lícula sud-coreana. Pel sud està delimitada per l'illa de Dongbaekseon, poblada de pins i camèlies. Va ser el lloc ideal per construir un centre de congressos.




Al nord es troba Dalmaji o pujol de la lluna, un espai perfecte per a veure eixir la lluna plena rodejat de cirerers i pins i per on transcorre la carretera de les quinze corbes, amb vistes espectaculars.


Per arribar ací la millor manera és el metro a la parada del mateix nom que la platja. De la sortida del metro a la platja no hi ha massa distància i es fa passejant per bulliciosos carrers plens de comerços i edificis moderns.


Haeundae és un lloc d'oci de primer ordre amb hotels per a tots els pressupostos, restaurants, centres comercials i ofertes culturals com són el seu aquarium i el  museu del ferrocarril, però el més autèntic de tot és el seu mercat tradicional.


El producte estrela del mercat és sense cap tipus de dubte el peix que es ven majoritàriament viu en aquaris encara que també es pot trobar sec i fins i tot ja mort a l'estil occidental.






L'exotisme i la raresa de molts dels productes que ací es venen de segur que deixen bocabadat a qualsevol occidental que passege pels carrers del mercat.






Les parades de menjar ja cuinat pot ser un bon lloc d'assortiment per al sopar de la nit cap d'any, quan et trobes en un hotel i no pots cuinar i tampoc et fa ganes sopar fora.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada